Byte & Retur

Du är välkommen att returnera oanvända / oskadade/ oöppnade varor inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning. 

Vi har 100 dagars bytesrätt. Du måste först lägga en ny beställning på de varor du vill byta mot för att kunna dra nytt av vår 100 dagars bytesrätt. 

Kontakta vår kundtjänst gjenom att fylla i kontaktformuläret nedan innan du returnerar något. På så sätt kan vi se til att det inne finns onödig returkostnader för dig. 

För att returnera eller byta, följ instruktionerna nedan. 

 

Hur returnerar jag en vara?

  1. Fyll i kontaktformuläret nedan 
  2. Vi skickar en returseddel med instruktioner via e-post
  3. Varorna måste returneras inom 14 dagar efter mottagandet


Kom ihåg att ange ditt ordernummer på varan du vill returnera. Beställningsnumret finns på e-kvittot i orderbekräfelsen du fick via e-post. 

Hur byter jag ut en vara?

  1. Lägg en ny order på de varor du vill byta mot
  2. Fyll i kontaktformuläret nedan
  3. Ange ditt gamla och nya ordernummer 
  4. Vi skickar en returseddel med instruktioner via e-post


Kom ihåg att ange ditt gamla ordernummer på varan du vill byta og det nye ordernummer du ska byta med. Beställningsnumret finns på e-kvittot i orderbekräftelsen som du fick via e-post på både beställningarna. 

Alla returnerade varor behandlas inom 21 arbetsdagar efter mottagandet och återbetalas till den ursprungliga betalningsmetoden. Betalningar / återbetalningar görs inom 10 arbetsdagar efter att returen har behandlats. Originalkonstnader för frakt / porto återbetalas inte och du måste betala för returer. Läs mer om våra returvillkor nedan. 

Spara ett returkvitto

Spara ett returkvitto

När du har levererat varan till posten bör du få ett kvitto för retur. Ta väl hand om detta eftersom det finns bevis på ersättning. 

Returvillkor

Jultröja.se garanterar full återbetalning av de returnerade artiklarna vid retur / avbokningsrätt, förutsatt att du returnerar varan / varorna inom 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig någon återbetalning. 

Alla varor returneras i samma skick som de var när du fick dem. Det betyder att artiklarna returneras i originalförpackningen och att alla etiketter är intakta. Föremålen får inte skadas, smutsas, tvättas, ändras eller bäras (annat än vid test av plagget). Varorna returneras utan lukt och parfym. Objekt utan originalförpackning, etiketter anses vara använda och kommer inte att vara berättigade till återbetalning. 

Du kan byta ut artikeln mot en annan storlek eller färg. Om du använder bytesrätten betalar du returfrakten på 89.-, men betalar ingen ny fraktavgift för din bytesorder. 

Alla returnerade varor måste skickas i originalskick och förpackning, med etiketterna kvar. Även om produkterna inte har använts är det svårt för oss att sälja varor utan originalförpackning eftersom det är säsonsvaror med endast 3 månaders försäljningsperiod. Vi kan inte acceptera returer utan originalförpackning og taggar. Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig någon återbetalning. 

Original skick
Det är okey att prova en artikel som du skulle ha gjort i en butik, men använd den inte. Om en vara returneras till oss begagnad, i olämpligt skick eller skadad, kan vi inte ge dig återbetalning, och vi kan behöva skicka tilllbaka den til dig (ock be dig att täcka leveranskostnaderna). Alle objekt inspekteras vid retur. 

Returkostnad
För retur och byte tillkommer en avgift på 269.- 

Ansvar
Returnerade varor är ditt ansvar tills de når oss, så se till att de är förpackade ordentligt och inte kan skadas på vägen! Ettersom paketet förblir ditt ansvar tills det återkommer til oss, måste du se till att du får portoförsäkring om du behöver kontakta oss angående din retur. 

Byte
Vi har 100 dagars byetsrätt. Du måste först lägga en ny beställning på de varor du vill byta mot för att kunna dra nytta av vår 100 dagars bytesrätt.