Orderstatus

Hur spårar jag en beställning?

När du har beställt en vara får du ett mejl med orderbekräftelse. Så snart ordern har skickats får du ett nytt e-postmeddelande med ett spårnings nummer som du kan använda för att spåra din beställning. Vänligen tillåt en 24 -timmars fördröjning för att se spårningen av paketen för att ge tid för uppdateringar från avsändare / posttjänster. Snabb leverans från DHL, inom 1-2 arbetsdagar.

Inte acceptera en sändning

När ditt paket har kommit får du ett SMS / Telefon / e-post från DHL. Om paketet inte accepteras kommer det att returneras till oss. Om en försändelse inte accepteras förbehåller sig Jultröja.se rätten att ta ut en avgift på 299.-. Detta gäller även om du vill ha en ny leverans av ett inte accepteras sändning. 

Att inte acceptera en sändning är inte detsamma som att returnera eller utnyttja ångerrätten. Om du vill använda 14-dagars ångerrätt och returnera en försändelse måste du först acceptera sändning / paketet, sedan fylla i ångerrättsformuläret och skicka paketet tillbaka till oss. I det här fallet krediterar vi mängden av de varor du har beställt, men inte frakt.